За що дякують черкащани?

За все дякуйте: бо така Божа воля про вас у Христі Ісусі» (5:16-18). Багато людей по-різному тлумачать вислів – «за все дякуйте», але насправді маємо буквальне розуміння уривку: за те, що живемо, за хліб, за воду, сонце, за свободу, за зиму й літо, за віру і любов Божу… У подяці Господу й полягає суть християнського життя. Бо коли люди не знають Бога, не вірять у Його воскресіння, тоді й не розуміють, для чого і кому слід дякувати. Християни Черкащини мають чимало слів подяки і деякими з них радо діляться з читачами Черкаси плюс.

Наталя Ратушна: Так багато речей, за які хочеться  подякувати Господу! Перш за все, я вдячна Йому за прожиті 30 років, які Він охороняв мене і благословляв усім необхідним.  Дякую Богові за родину, якою Він мене благословив, за моїх діток. Також, цього року (до речі вперше за останні 6 років) нам вдалося всією сімєю поїхати у незабутню літню відпустку. А ще, я нарешті побачилася вперше за останні 8 років зі своєю сестрою Ларисою, яка нарешті приїхала в Україну.

За що дякують черкащани?
Коркоць Рузанна

Коркоць Рузанна: Я вдячна Господу за все, що Він дає! Особлива подяка за донечку Міланку, яку він подарував нам з чоловіком цього року. Я безмежно вдячна Йому за люблячу родину, за друзів, за житло, за достаток у моїй родині. Також, останнім часом почала усвідомлювати, наскільки важливим і необхідним є те, як Господь навчає нас. Тож, по-особливому дякую Йому за науку для мене, як дружини, мами, подруги, громадянки і просто християнки!

За що дякують черкащани?
Кононенко Олександр з дружиною Богданою

Олександр Кононенко: Я вдячний за Богові Його Батьківську науку, терпіння і безмежну любов до нас, Його дітей! Вдячний за родину яку Бог мені подарува і чарівну дружину! Вдячний що можу зватися Його дитям! І вдячний за багато класних моментів за цей рік, і за важкі часи також, бо виявилося, що і  вони були великим благословінням… Тож, дякую Господу за Його безмежну і нескінченну любов!

Юрій Кононенко: Можливо це буде дуже просто і стандартно, але останні декілька місяців по особливому дякую Богу за спасіння. Дякую, що Він вибрав конкретно мене. Мабуть, Господь зрозумів, що якби Він мене не покликав і не усиновив, то сам би я ніяк не зміг заслужити спасіння. І ще дуже дякую, що Бог дав силу і вміння перемагати гріх. Якщо є бажання, то Він йде назустріч, піднімає і ставить міцно та впевнено на потрібний шлях!

Сайчишина Поліна: В цьому році Господь по-особливому благословляв нашу родину, за що ми щиро вдячні Йому. Найбільшим подарунком від нашого Господа стало народження синочка Тимофія, якого ми так чекали, подяка Богові, що ввірив у наші руки це маленьке щастячко і поклав на нас велику відповідальність бути батьками.

За що дякують черкащани?
Родина Поліни та Семена Сайчишиних з синочком Тимофієм

Неможливо не згадати, що влітку ми святкували 2 річницю подружнього життя, вдячна, що Господь благословив мене таким турботливим чоловіком! В цьому році ми сім’єю молилися про житло, і Господь відповів на молитви, зараз ми маємо житло, хоча, тимчасове, але за нашими фінансовим спроможностями. Ще є дуже багато речей, за які я вдячна Богові: здоров’я моїх близьких, фінанси, які маємо, мир та спокій. Подяка Господу, що так турбується про нас, хоч ми цього не заслуговуємо!

За що дякують черкащани?
Кононенко Юрій

Шльончак Нігора: Я вдячна Богові за Його безмежну милість і любов до нашої родини. Адже Він благословляє нас у всьому! Ми маємо діток, житло, гроші для матеріального забезпечення родини, а також, Його постійну Батьківську підтримку. Дякую Господу, що я християнка і дуже щаслива від цього! Я не перестаю дякувати за моє лікування цього року і дивовижне зцілення. Лікарі і навіть сучасна медицина не можуть всього, але все може Господь! У моєї доньки Емми з’явився чудовий новий вчитель у музичній школі, тож за це дяка Господу. Дякую за успішну літню роботу мого чоловіка та за благословенний літній відпочинок всією сім’єю!

За що дякують черкащани?
Шльончак Нігора з чоловіком Ігорем

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *