Хто може молитися за зцілення?

Припустимо, твій друг потребує зцілення. Чи маєш ти право молитися за зцілення, якщо в тебе немає цього дару і тебе не благословляли на це в церкві? Як молитися з вірою, якщо в тебе немає досвіду зцілення?

Своїми думками на цю тему поділився пастор Микола Савчук! Читай та використовуй ці знання

Хтось вдало відзначив: «Доки відчуваєш біль — ти живий. Доки відчуваєш чужий біль — ти людина».

Хто може молитися за зцілення? По-перше, той, кому не байдуже, хто здатний співчувати. А для цього не потрібні ні титули, ні звання. Тільки відкрите серце.

У такі моменти молитва стає нашою природною реакцією на ситуацію: якщо ми знаємо Всемогутнього Бога, Який творить чудеса, то чому б не попросити Його про допомогу?

Адже «Ісус Христос учора, сьогодні й навіки Той Самий» (Євреям 13:8).

Спілкуючись з людиною, яка хворіє:

– Спочатку розпитайте її про цю проблему і уважно вислухайте.
– Потім розкажіть про те, як Бог раніше допомагав вам чи вашим знайомим.
– На завершення запропонуйте: «Чи дозволите ви помолитися за ваше здоров’я?»

Пам’ятайте, така молитва не повинна бути особливо драматичною чи вражаючою. Достатньо щирості та співпереживання.

Також вам не потрібно брати відповідальність за її результат. Відповідь — компетенція Бога. Тоді як наша справа — виявити увагу та підтримку.

Один служитель якось сказав: «Коли я прошу за інших, хтось зціляється, а хтось — ні. Але якби я не молився, то не було б і цього».

Окрім того, інколи для чуда може знадобиться більше часу, щоб Господь зробив всі необхідні зміни всередині серця людини, адже звідти «джерела життя» (Притчі 4:23).

Але навіть якщо ми не побачимо надприродної відповіді на землі, то одного разу у вічності точно не буде хвороб.

Головне — щоб людина почула від нас звістку про Христа і отримала свій шанс послідувати за Ним.

Тож коли ви наступного разу станете свідком чийогось болю, це може бути сигналом до дії.

Не бійтеся. Спробуйте почати розмову і вказати на Ісуса. Адже ми ніколи не дізнаємося, що трапиться у підсумку, доки не ризикнемо і не зробимо першого кроку.

джерело: https://t.me/yesheisua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *