5 способів, як проводити час з Богом

1. Йди на прогулянку

Коли ми запрошуємо Бога до всього, що ми бачимо і робимо, ми розуміємо, наскільки Він чудовий і наскільки Він хоче мати стосунки з нами в різних сферах нашого життя.

Біблія говорить, що через усе, що створив Бог, ми можемо чітко бачити Його невидимі якості: Його вічну силу та божественну природу (Римлянам 1:20).

2. Залучайся підтримкою

Бог також промовляє до нас через людей. Тож бери участь у групі вивчення Біблії у своїй церкві або збирай друзів, щоб поспілкуватися про останню проповідь або прочитаний уривок з Біблії.

3. Веди щоденник

Ведення щоденника нагадує нам, що Бог чує наші молитви та відповідає на них (1 Івана 5:14-15). Читання минулих записів може допомогти нам побачити, що Бог зробив для нас.

4. Практикуй Боже Слово

Практика Божого Слова дозволяє нам побачити Його в дії.

Якова 1:22-27 нагадує нам, що ми повинні бути виконавцями, а не просто слухачами Слова. Якщо ми пам’ятаємо та виконуємо Божі закони, ми отримаємо прихильність і благословення, тому що ми навчимося зміщувати свою увагу з себе на Христа.

5. Відпочивай у Божій присутності

Ми не можемо щодня виходити на прогулянку або постійно вивчати Слово Боже в компанії. Іноді ми просто завалені роботою або надто втомлені.

Можливо, ти помічав це прекрасне слово в псалмах — «селах». Воно означає перерву, тишу або паузу для роздумів в Божій присутності. Ми всі потребуємо часу «селах» у нашому житті. Час зупинитися та помовчати перед Богом (Псалом 46:10).

Бог прагне бути з нами і будувати з нами стосунки! Тому роби кроки назустріч щодня.

джерело: https://t.me/yesheisua/779

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *