2024-й – рік посту та молитви

2024-й – це рік вирішальних подій та процесів у нашій країні. Що ми, як представники Творця на землі, повинні робити в цей доленосний для України час?
Одним із найпотужніших інструментів, які Господь дав Церкві, є молитва. Саме ревні та щирі молитви святих слугують тому, щоб змінився хід історії. Сьогодні Господь шукає заступників, які стануть у проломі за Україну. За смирення й каяття народу, за перемогу і мир, за збереження життів українців, за преображення кожної сфери суспільства в країні.

Саме тому більшість представників Євангельських протестантських церков України та Української Міжцерковної Ради підтримали ініціативу про об’єднання всіх протестантських церков у пості й молитві за перемогу і мир в Україні. Церкви кожної з областей України взяли відповідальність за один тиждень на півріччя 2024 року вести молитовний марафон у своїй області. Одна область молиться два тижні на рік. Таким чином, увесь рік цілодобово до Бога лунатиме молитва заступництва за перемогу в Україні.

З початку року молитовну варту тримали церкви Сумщини, Львівщини, Донеччини, Івано-Франківщини, Харківщини, Житомирщини, США. Цей молитовний тиждень розпочала Чернігівщина.

До марафону посту і молитви може також долучитися кожен охочий. Для цього треба зареєструватися на сайті https://molytva.org.ua/ , вибрати день та час молитви. За годину в Viber чи Telegram буде надходити повідомлення-нагадування про молитву.

Тож об’єднуймося в молитві!

джерело: https://sobor.com.ua/news/molitva-30

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *